Festes i esdeveniments

Carnaval (febrer); Rua de carnaval i festa de disfresses amb animació infantil (tarda) i adulta (nit).

Festimatge (abril); Festival de la Imatge de Calella. Concurs, exposicions i tallers de fotografia i curtmetratges durant tot el mes d’abril.
www.festimatge.org

Exposició i concurs de Roses de Catalunya (maig).

Ironman 70.3 (maig); 1,9 km natació, 90 km de ciclisme i21,20  km cursa a peu.
www.ironman.es

Aplec de la Sardana (juny); Té lloc el primer cap de setmana de juny, l’origen d’aquest esdeveniment es remunta a 1926. Cada any sardanistes d’arreu de Catalunya es reuneixen a Calella per gaudir d’aquest esdeveniment.

Audicions de Sardanes; cada diumenge de juny a setembre.
www.calellasardanista.cat

The Screamin’ Festival (juny); Vacances de rock & roll al sol. Festival dels millors dj’s en diferents bars, clubs, a la platja i a la sala de concerts de la fàbrica Llobet.
www.screaminfestival.com

 

 

Calella Renaixentista (juny); Fira artesanal amb animació al carrer, música, degustació gastronòmica i espectacles per als més petits.

Festa major petita dels patrons de Sant Quirze i Santa Julita (16 juny); Es fan diferents sopars al carrer amb animació i música en viu.

Activitats infantils al Passeig de mar (cada divendres de juliol i agost); Titelles, pallassos, teatre, etc.

Revetlla d’Agost (nit del 14 d’agost); S’organitza una festa amb concerts a la platja.

Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya (1ª quinzena de setembre); Jornades d’intercanvi cultural i difusió de les arts tradicionals. Cada any es conviden grups de dansa de diferents indrets de tot el món, i es programen actuacions per tot el poble.
www.adifolk.cat

Fira de Calella i l’Alt Maresme ( 2º quinzena de setembre); Amb motiu de la festa Major de “la Minerva” (23 de setembre) cada any s’exposa una fira temàtica en el Passeig del Mar amb artesans i comerciants de Catalunya i altres països convidats. També es concentren altres activitats d’animació per nens , joves i adults, i es realitza la trobada anual de geganters i de puntaires.
www.firadecalella.cat

Ironman (finals setembre/octubre); 3,8 km natació, 180 km de ciclisme i 42,40  km cursa a peu.
www.Ironman.com

Oktoberfest Calella (les 3 primeres setmanes d’octubre); Mostra de bandes de tot Europa amb balls i vestiments típics conjuntament amb la degustació de la gastronomia alemanya i cerveses d’arreu.
www.calella-oktoberfest.com

[fts_instagram instagram_id=32032227646 access_token=32032227646.da06fb6.b355c7e2b1954d03bf4fd889cbe4f1c7 pics_count=6 type=user profile_wrap=no super_gallery=yes columns=1 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]
× How can I help you?