Atzavara Apartaments

Estem a 1,30h. de la frontera de França en cotxe, a 1 h. de Barcelona i Girona en tren, a 45 min. de Barcelona en cotxe, a 50 min. de Girona en cotxe, a 200 metres de la platja i el centre comercial de Calella.

COTXE

Autopista C-32, NII (des de Girona): Sortida Calella. Un cop a la sortida cal agafar la NII direcció Barcelona, i agafar la rotonda després de passar per davant de l’Hospital Comarcal de Calella i entrar al poble per la Riera Capaspre, on es troba una senyal d’indicació de diferents allotjaments, el primer carrer a mà esquerra és el C/Riera on ens trobem situats.

NII (des de Barcelona): Un cop entreu a Calella la segona rotonda, primera sortida a mà esquerra per la Riera Capaspre, on es troba una senyal d’indicació de diferents allotjaments, el primer carrer a mà dreta és el C/Riera on ens trobem situats.

TREN

L’estació de tren es troba a 10 minuts a peu. Depenent de la franja horària hi ha de 2-4 trens cada hora amb destí Barcelona. Podeu consultar els horaris i preus dels trens de rodalies.Per viatjar cap i des de l’aeroport de Barcelona s’ha de realitzar un transbord a l’estació de Sants de Barcelona, el trajecte aproximat es de 1.30′ – 2 hores.Per viatjar a la ciutat de Girona s’ha de realitzar un transbord a l’estació de Maçanet Massanes hi ha uns 6 trens diaris, el temps d’espera en el canvi és mínim i es triga una hora aproximadament per arribar al destí. S’ha d’anar amb compte ja que els altres trens poden tenir una espera superior a una hora per realitzar el canvi de tren. www.renfe.com

AUTOBÚS

Hi ha un servei d’autobusus privats que conecten l’aeroport de Girona i Barcelona amb Calella, cal reservar abans de l’arribada, podeu consultar: http://www.barcelonatransfers.com/es/reserva/landings/D/H/30Preu aproximat 23€ anada i tornada.Com alternativa per anar a l’aeroport de Girona en autobús podeu consultar els horaris de les rutes de Calella o des de l’estació de tren de Girona. I per anar a l’aeroport de Barcelona hi ha la ruta nº 614 que va directe des de les dues terminals fins a Calella. Preu aproximat 7€ anada. www.barcelonabus.com

TAXI

Serveis de radio taxi. www.taxicalella.com

Dades de contacte

Adreça: Carrer Riera, 32-34, 08370 Calella

Telèfon: 937 423 220

Fax: 937 697 294

Correu electrònic: info@apartamentsatzavara.com

Contacta'ns

× How can I help you?