Sostenibilitat

« Cada dia que passa, intentem contribuir a que la nostre activitat tingui el menor impacte sobre el nostre medi mitjançant diferents actuacions que redueixen la nostre petjada ecològica »

Consum de kw verds: Som usuaris de la comercialitzadora d’energia Holaluz, que garantitza que l’energia consumida prové exclusivament de productors d’energia renovable (biomassa, mini hidràulica, eòlica i fotovoltaica). www.holaluz.com

Reciclatge de residus (RSU): Cada apartament consta dels recipients necessaris per reciclar diferents fraccions de la brossa, incloent l’oli de cuina que dificulta la depuració d’aigües i que es pot transformar en altres productes com ara el biodièsel. També reciclem piles, medicaments i demanem als nostres clients la responsabilitat de no tirar les tovalloletes humides pel wc, pel gran impacte que tenen en el funcionament de les depuradores d’aigua.

Estalvi energètic i d’aigua: Els nostres apartaments estan dotats de diferents mecanismes d’estalvi energètic (detectors de presència i targeters) així com d’airejadors i mecanismes de regulació de caudal en les cisternes dels wc, així com demanem als nostres clients que utilitzin les tovalloles més d’una vegada.

Ús de productes de neteja ecològics professionals: Poc a poc hem anat canviant tots els nostres productes de neteja per productes que tenen la certificació europea Ecolabel i de proximitat.

Transició dels aparells de climatització a gas R32, que suposo una disminució del 30% del seva potència d’escalfament global (GWP), i una major eficiència energètica (A+++).

Promoció del turisme responsable i sostenible: Acabem d’obtenir la certificació turística Biosphere, un segell de turisme responsable de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), on es comprometem a dur a terme una gestió sostenible de les nostres activitats i instal·lacions. Podeu llegir la nostre Política de Turisme Responsable.

× How can I help you?